Το Κέντρο Υγείας Πάργας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας

Το Κέντρο Υγείας Πάργας επισκέφθηκε, ο επικεφαλής της παράταξης “Βήμα στο αύριο” και Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας, Αχιλλέας Γκούμας.

Τα ζητήματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Πάργας ταλανίζουν εδώ και αρκετά χρόνια την Δημοτική Ενότητα Πάργας, για αυτό και η επίλυση τους, αποτελεί προτεραιότητα για τον συνδυασμό του Αχιλλέα Γκούμα.

Για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Πάργας, ενημέρωσε αναλυτικά τον Αχιλλέα Γκούμα, ο Διευθυντής του  κ. Γιώργος Κούσκος. Όπως είναι γνωστό το Κέντρο Υγείας Πάργας δεν εφημερεύει καθημερινά, λόγω της έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ημέρες τα έκτακτα περιστατικά.  Αυτό, όπως είναι λογικό, βάζει σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία τόσο των μόνιμων κατοίκων της Πάργας, όσο και των χιλιάδων επισκεπτών της, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ είναι ένα μεγάλο αγκάθι για τον τουρισμό της περιοχής.

Ο Αχιλλέας Γκούμας, τόνισε πως η υγεία δεν μπορεί να παίζεται μονά-ζυγά και δεσμεύτηκε στον κ. Κούσκο, ότι στο πρόγραμμα που θα υλοποιήσει περιλαμβάνονται κίνητρα για νέους γιατρούς και νοσηλευτές, που επιθυμούν να έρθουν και να εργαστούν στο Κέντρο Υγείας Πάργας, κάνοντας το πιο ελκυστικό.

 

 

 

 

Ετικέτες:

Array
followfollow

Σχετικά άρθρα