Κλίμα ενότητας και ενθουσιασμού στην πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο” για τον Δήμο Πάργας

Μέσα σε κλίμα ενότητας και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, η πρώτη συγκέντρωση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο” για τον Δήμο Πάργας, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αχιλλέα Γκούμα.

Στην συγκέντρωση, όπου παρευρέθηκαν σύσσωμοι οι υποψήφιοι της παράταξης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας έθεσε την στρατηγική του συνδυασμού για την προεκλογική περίοδο.

Σκοπός μας είναι ένας, σκοπός μας είναι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας, να αλλάξουμε το μέλλον των παιδιών μας. Σκοπός μας σε αυτή την προεκλογική περίοδο είναι να αναδείξουμε τα προβλήματα του τόπου μας και τις λύσεις που θα προσπαθήσουμε να δώσουμε. Το βάρος πέφτει σε όλους μας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Γκούμας και ζήτησε από όλους τους υποψηφίους να διατηρήσουν ένα κλίμα ομόνοιας, χωρίς προσωπικές επιθέσεις και χωρίς να απαντούν σε προκλήσεις.

Τέλος, ο Αχιλλέας Γκούμας ενημέρωσε τους υποψηφίους ότι, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού.

Ετικέτες:

Array
followfollow

Σχετικά άρθρα