Παπαχριστοδούλου Ιωάννης

Εκπαιδευτικός - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάργας

Στην απόφαση για την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ», που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Αχιλλέα Γκούμα, συνέβαλαν αποκλειστικά τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο Φανάρι και στην Πάργα. Η ανάγκη για αποτελεσματικές λύσεις σε ζητήματα όπως η καθαριότητα, η βελτίωση των υποδομών, η αποκατάσταση των προβλημάτων και η προώθηση της τοπικής ανάπτυξης, είναι αυτά που με κίνησαν να αναλάβω αυτή τη δραστηριότητα.

Η πρωτοβουλία του Αχιλλέα Γκούμα είναι ένα βήμα προς το μέλλον, με φρέσκιες ιδέες και τη δέσμευση να δώσει νέα ώθηση στον Δήμο μας. Η αποφασιστικότητά μας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με ενέργεια και επίγνωση της ευθύνης μας απέναντι στους πολίτες είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτή την υποψηφιότητα.

Με την στήριξή σας και την ψήφο σας, θα συμβάλλουμε στην κατεύθυνση μιας καλύτερης και πιο βιώσιμης κοινότητας για όλους μας. Σας καλώ να μοιραστούμε αυτήν την πρόκληση για ένα λαμπρότερο αύριο και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προς αυτήν την κοινή προσπάθεια.

Ορμώμενος από τη βαθιά μου πίστη στην ιδέα και τις αξίες του Εθελοντισμού, σε συνδυασμό με τη θέλησή μου να συμβάλλω στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών του Δήμου μας, ζητώ την υποστήριξη των πολιτών μας.

Παντρεμένος με την Βάγια Τζιγκαλίδου, Καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Καναλακίου και πατέρας επτά παιδιών, αντιλαμβάνομαι τη σημασία της οικογένειας και της κοινότητας.

Έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Υποδιευθυντής και Διευθυντής του Γυμνασίου Καναλακίου, καθώς και ταμίας για δύο θητείες του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων νομού Πρέβεζας, έχω αναπτύξει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα συντονισμού και διοίκησης. Οι προηγούμενες θέσεις μου επέτρεψαν να αντιμετωπίσω προκλήσεις και να αναπτύξω ικανότητες στον τομέα αυτό. Είχα την τιμή να υπηρετήσω ως διευθυντής του Γυμνασίου Καναλακίου, όπου με αποφασιστικότητα και δέσμευση, οδήγησα μια διαδικασία μεταμόρφωσης του σχολείου. Μέσα από τη συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς, επέτρεψα την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων, την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και την ενίσχυση της ακαδημαϊκής αριστείας.

Επιπλέον, είχα την τιμή να υπηρετήσω ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πάργας το 2010. Η εμπειρία αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών μας από κοντά.

Με ενθουσιασμό και αφοσίωση, επιδιώκω να ενισχύσω τη φωνή των πολιτών, να συμβάλλω στην προώθηση νέων ιδεών και να διασφαλίσω ότι τα ζητήματα καθημερινής ζωής, όπως η καθαριότητα, η συγκοινωνία, οι υποδομές και πολλά άλλα, θα αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και αφοσίωση.

Σας καλώ να με στηρίξετε μέσω της ψήφου σας, έτσι ώστε μαζί να εργαστούμε για την επίλυση των ζωτικών ζητημάτων που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή, με στόχο να κάνουμε τον ενιαίο μας Δήμο Πάργας μια ακόμα καλύτερη τοπική κοινότητα.

Array

επιστροφή στους υποψηφίους