Ανακοίνωση για το εξώδικο της εταιρείας “G&K INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” για το ακίνητο στο “Κλιμάτι” της Λούτσας

Διαβάσαμε σήμερα σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για το εξώδικο της G&K INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, με το οποίο καταλογίζει στο Δήμο Πάργας απόκρυψη πληροφοριών, αναφορικά με το ακίνητο στην θέση “Κλιμάτι” της Λούτσας.

Η εταιρεία παρουσιάζει τον Δήμο Πάργας ως ένα Δήμο αναξιόπιστο που απέκρυψε στοιχεία για το μίσθιο στο “Κλιμάτι” και που άλλα δηλώνει στο Κτηματολόγιο και άλλα υπογράφει στα συμβόλαια μίσθωσης.

Δυστυχώς, με ευθύνη της δημοτικής αρχής και εξαιτίας της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζει σχεδόν όλα τα ζητήματα, ο Δήμος μας βρέθηκε στην επικαιρότητα για μια υπόθεση που αντί να του προσφέρει οφέλη, πλήττει βάναυσα το κύρος και την αξιοπιστία του.

Είναι ωστόσο, άξιο απορίας το πως, μία εταιρεία αυτού του μεγέθους, ισχυρίζεται ότι, δεν ήξερε ή δεν έψαξε το ακίνητο στις πρώην κατασκηνώσεις της Λούτσας, πριν αποφασίσει να επενδύσει σε αυτό και τώρα “ζητά και τα ρέστα”.

Αναφορικά με την αποκάλυψη του ψεύδους της δημοτικής αρχής σχετικά με το ύψος των χρημάτων που έχει καταβάλει έως και σήμερα η εταιρεία στα ταμεία του Δήμου Πάργας, δεν πρόκειται να ακούσετε από μένα την φράση “σας τα έλεγα” όσο και αν είναι η αλήθεια. Αυτό που θα σας πω είναι ότι θα τιμήσω το ρόλο μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο κάνοντας αυτό που έκανα και κατά την διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα. Λέγοντας αλήθειες!

Ετικέτες:

Array
followfollow

Σχετικά άρθρα